"Fejsbuk" premašio "Gugl"

Bez autora
Mar 17 2010

Internet sajt za "onlajn" druženje "Fejsbuk" premašio je pretraživač "Gugl" i zauzeo mesto najposećenijeg veb sajta u SAD.Učešće "Fejsbuka" u ukupnim veb posetama iznosilo je prošle sedmice 7,07 odsto, a "Gugla" 7,03 odsto, što je mala, ali simbolična razlika. "Fejsbuk" nikada dosad nije premašio "Gugl" u posetama tokom cele sedmice, iako je bio najposećeniji sajt tokom nedavnih praznika koji se proslavljaju krajem godine.

"Fejsbuk" premašio "Gugl"Internet sajt za "onlajn" druženje "Fejsbuk" premašio je pretraživač "Gugl" i zauzeo mesto najposećenijeg veb sajta u SAD, objavio je istraživački kabinet "Ikspirijen Hitvajz" (Experian Hitwise).

Učešće "Fejsbuka" u ukupnim veb posetama iznosilo je prošle sedmice 7,07 odsto, a "Gugla" 7,03 odsto, što je mala, ali simbolična razlika, objavljeno je na veb sajtu "CNNMoney.com".

"Fejsbuk" nikada dosad nije premašio "Gugl" u posetama tokom cele sedmice, iako je bio najposećeniji sajt tokom nedavnih praznika koji se proslavljaju krajem godine.

U istraživanju "Ikspirijan Hitvajza" je obavljeno poređenje samo poseta veb domenima facebook. com i google.com.

"Gugl" je, međutim, računajući sve njegove sajtove - kao što su "Gugl meps", "Gmejl" i "JuTjub" - ostao najposećeniji, sa učešćem od 11,03 odsto u veb posetama, a na drugom mestu se nalazi "Jahu" sa 10,98 odsto, dok je "Fejsbuk" na trećem sa 7,07 procenata poseta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik